Houtpellets energieverwarming

Agrodieren biedt hoogwaardige houtpellets voor pelletkachel energieverwarming, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd hardhout en naaldhout. Deze pellets zijn een duurzaam en efficiënt alternatief voor traditionele brandstoffen.

Hardhout en Naaldhout:

Hardhout: De houtpellets van hardhout zijn bekend om hun hogere dichtheid en efficiëntere verbranding, wat resulteert in een langdurige en krachtige warmteafgifte.
Naaldhout: Deze pellets zijn ideaal voor gelijkmatige en constante warmte, met een snellere ontbranding en uitstekende efficiëntie.

Kilowattuur (kWh) en Voordelen:

Energie-efficiëntie: Onze houtpellets bieden een hoog rendement met een gemiddelde van ongeveer 5,28 tot 5,5 kWh per kilogram, waardoor ze een efficiënte verwarmingsoplossing zijn.
Milieuvriendelijk: Het gebruik van houtpellets draagt bij aan een duurzamere levensstijl, omdat ze hernieuwbaar en CO2-neutraal zijn.
Schone Verbranding: De pellets produceren minimale as en roet, waardoor het onderhoud eenvoudig is en de uitstoot wordt verminderd.

Verkrijgbaarheid:

Per Zak: Verkrijgbaar in handige zakken van 15kg voor kleinere behoeften en gemakkelijk gebruik.
Per Pallet: Voor grotere hoeveelheden zijn de houtpellets ook beschikbaar per pallet, ideaal voor langdurig gebruik en opslag.
Met de hoogwaardige houtpellets van Agrodieren ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte warmtebron, terwijl je bijdraagt aan een milieuvriendelijkere verwarmingsoplossing.

 

 

Koop houtpellets - webshop en winkel