Weidepalen kopen

Leveren Benelux / Afhalen & Plaatsing
Scherpste prijzen
Voor particulier, bedrijven en dealers

Een weidepaal kan u online kopen of bestellen via onze Agrodieren winkel in allerlei lengtes en diameters en materialen. Bij Agrodieren in Beernem breiden we ons aanbod palen en weidepalen daarom steeds uit om u beter te kunnen helpen. Wilt u eerder weidepalen online kopen of via onze fysieke winkel? We verkopen houten weidepalen, betonnen weidepalen, kunststof weidepalen en metalen weidepalen. Het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide assortiment en enorm ruime stock!

Bekijk ons assortiment aan weidepalen

AGRODIEREN - ontdek onze ruim aanbod houten weidepalen ontschorste weidepaal in dennenhout - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingDennen weidepalen beschikbaar in diverse afwerkingen en lengtes en diameters. Houten weidepalen in dennenhout zijn verkrijgbaar in gefreesde en ontschorste afwerking. Ruime stock en dit aan de goedkoopste prijs.
AGRODIEREN - ontdek onze ruim aanbod kanstanje weidepalen houten weidepaal in kastanjehout - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingKastanje weidepalen beschikbaar in diverse lengtes en diameters. Weidepalen in kastanjehout hebben een lange levensduur doordat ze van een harde houtsoort zijn gemaakt en zijn hierdoor perfect geschikt voor droge en natte ondergrond. Ruime stock aanwezig aan de goedkoopste prijs.
AGRODIEREN - ontdek onze ruim aanbod acacia weidepalen robinia weidepaal houten weidepaal in acacia robinia hout - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingAcacia weidepalen, ook wel genoemd Robinia palen zijn gemaakt van een harde houtsoort. Weidepalen in acacia hout hebben een heel lange levensduur en zijn ideaal geschikt indien uw ondergrond droog of heel erg nat is. Beschikbaar in diverse lengtes en diameters. Ruime stock en steeds aan de goedkoopste prijs.

Bekijk ons aanbod aan houten weidepalen!

AGRODIEREN - ontdek ons ruim aanbod betonnen weidepalen - weidepalen in beton zijn duurzaam en hebben een lange levensduur - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingBetonnen weidepalen beschikbaar in diverse lengtes en diameters. Weidepalen in beton zijn een duurzame oplossing met een lange levensduur. Ruime stock en dit aan de goedkoopste prijs.
AGRODIEREN - ontdek onze ruim aanbod kunststof weidepalen. We hebben verplaatsbare kunststof weidepalen steekpaaltjes alsook vaste gerecycleerde kunststof weidepalen - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingVerplaatsbare Kunststof weidepalen en vaste Gerecycleerde kunststof palen beschikbaar in diverse lengtes en afwerkingen. Weidepalen in kunststof noemt men ook wel verplaatsbare weide steekpaaltjes piketten. Weidepalen in gerecycleerde kunststof rotten niet en hebben lange levensduur net zoals de verplaatsbare kunststof weidepalen.  Ruime stock aanwezig aan de goedkoopste prijs.
AGRODIEREN - ontdek onze ruim aanbod metalen weidepalen - weidepalen in metaal ijzer zijn heel sterk en duurzaam - groot aanbod met snelle afhaling of levering of plaatsingMetalen weidepalen beschikbaar in diverse lengtes en afwerkingen. Weidepalen in metaal zijn een duurzame oplossing met een lange levensduur. IJzeren weidepalen zijn zeer sterk. Ruime stock en dit aan de goedkoopste prijs.

Ontdek onze kunststof weidepalen & metalen weidepalen

Zie ons aanbod Gerecycleerde kunststof weidepalen

Bekijk ons aanbod aan Betonnen weidepalen

De verschillende materialen waarin u een weidepaal online kan kopen

Een eerste keuze die u moet maken wanneer u een weidepaal voor uw omheining online wilt bestellen, is het materiaal. Dit hangt af van het doel van uw weide. Koopt u de weidepalen als benodigdheden voor uw paardenwei? Dan zoekt u wellicht iets steviger, zodat uw paarden zeker niet kunnen ontsnappen. Gaat het om een gewone afrastering van een veld waarvoor u weidepalen wilt kopen of online bestellen? Dan rekent u bij ons als expert in tuin- en landbouwbenodigdheden op materiaal van de beste kwaliteit. Enkele materialen waartussen u naar believen kan kiezen, zijn:

Binnen deze materialen zijn er nog verschillende types beschikbaar. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een weidepaal te kopen of online te bestellen uit acaciahout? Of houdt u het toch bij een klassiek betonnen model? Bij Agrodieren vindt u het allemaal. We hebben dan ook allerlei groottes van deze weidepalen die u niet alleen online kan bestellen, maar eveneens kopen in onze fysieke winkel. De hoogte van de palen hangt af van het doel en uw eigen voorkeuren. Wilt u er zeker van zijn dat uw dieren veilig en comfortabel in de weide kunnen rondlopen? Dan zijn iets hogere weidepalen de perfecte oplossing. Wilt u er gemakkelijk zelf nog over geraken? Kies er dan voor om een lage weidepaal te kopen of online te bestellen. Bent u nog niet helemaal zeker wat de beste optie is voor uw weide? Dan adviseren we u maar al te graag over het type weidepaal dat u het best online kan bestellen of kopen in de winkel. We hebben dan ook heel wat jaren ervaring opgedaan. Onze ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen en wijzen u snel naar de juiste weidepalen om te kopen of online te bestellen. Voor u het weet, leveren we deze bij u thuis!

Ontdek het volledige aanbod weidepalen online

Bekijk ons aanbod

Schakel ons in om uw weidepalen te plaatsen

Heeft u besloten om een bepaald type van weidepaal te kopen of in onze online winkel te bestellen? Dan bieden wij de optie aan om deze weidepalen af te halen in onze winkel of te laten leveren. Heeft u graag dat er een expert de weidepalen die u gaat kopen of bestellen, voor u installeert? Ook het plaatsen van weidepalen bieden we met plezier aan bij Agrodieren via onze plaatsingsdienst. Kom hierover en over onze andere producten, zoals het stalstrooisel en diervoeder, snel meer te weten door een e-mail te sturen via ons contactformulier - klik hier

 

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren