Weidepaal kopen

Leveren Benelux & Frankrijk / Afhalen in België
Scherpste prijzen
Voor particulier, bedrijven en dealers

Een weidepaal kan u online kopen of bestellen in allerlei vormen en maten. Bij Agrodieren in Beernem breiden we ons aanbod daarom steeds uit om u beter te kunnen helpen. Wilt u eerder weidepalen met een gepunt einde bestellen of is een gekroond einde meer wat u online wilt kopen? Het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide assortiment!

Bekijk ons assortiment aan tuinschermen

tuinscherm in hout Tuinscherm in hout - economy type 1 met boog - b 180 x h 180
economyscherm tuinscherm Tuinscherm in hout - economyscherm type 1 - b 180 x h 180 - latten 15x120mm
een scherm voor in de tuin hout Tuinscherm in hout - economyscherm type 2 - b 180 x h 180 - latten 15x95mm

Bekijk ons aanbod aan tuinschermen hier!

De verschillende materialen waarin u een weidepaal online kan kopen

Een eerste keuze die u moet maken wanneer u een weidepaal voor uw omheining online wilt bestellen, is het materiaal. Dit hangt af van het doel van uw weide. Koopt u de weidepalen als benodigdheden voor uw paardenwei? Dan zoekt u wellicht iets steviger, zodat uw paarden zeker niet kunnen ontsnappen. Gaat het om een gewone afrastering van een veld waarvoor u weidepalen wilt kopen of online bestellen? Dan rekent u bij ons als expert in tuin- en landbouwbenodigdheden op materiaal van de beste kwaliteit. Enkele materialen waartussen u naar believen kan kiezen, zijn:

  • Kunststoffen palen
  • Houten palen
  • Betonnen palen

Binnen deze materialen zijn er nog verschillende types beschikbaar. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een weidepaal te kopen of online te bestellen uit acaciahout? Of houdt u het toch bij een klassiek betonnen model? Bij Agrodieren vindt u het allemaal. We hebben dan ook allerlei groottes van deze weidepalen die u niet alleen online kan bestellen, maar eveneens kopen in onze fysieke winkel. De hoogte van de palen hangt af van het doel en uw eigen voorkeuren. Wilt u er zeker van zijn dat uw dieren veilig en comfortabel in de weide kunnen rondlopen? Dan zijn iets hogere weidepalen de perfecte oplossing. Wilt u er gemakkelijk zelf nog over geraken? Kies er dan voor om een lage weidepaal te kopen of online te bestellen. Bent u nog niet helemaal zeker wat de beste optie is voor uw weide? Dan adviseren we u maar al te graag over het type weidepaal dat u het best online kan bestellen of kopen in de winkel. We hebben dan ook heel wat jaren ervaring opgedaan. Onze ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen en wijzen u snel naar de juiste weidepalen om te kopen of online te bestellen. Voor u het weet, leveren we deze bij u thuis!

Ontdek het volledige aanbod online

Bekijk ons aanbod

Schakel ons in om uw weidepalen te plaatsen

Heeft u besloten om een bepaald type van weidepaal te kopen of in onze online winkel te bestellen? Dan bieden wij de optie aan om deze af te halen in onze winkel of te laten leveren. Heeft u graag dat er een expert de weidepalen die u gaat kopen of bestellen, voor u installeert? Ook dat bieden we met plezier aan bij Agrodieren. Kom hierover en over onze andere producten, zoals het stalstrooisel, snel meer te weten door een e-mail te sturen naar info@agrodieren.be.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren