Leveringen / Afhalingen / Leeggoed ruilen

AFHALINGEN

U kunt steeds bij ons in de winkel terecht om producten te kopen zonder effectief een bestelbon te moeten maken via de webshop.
U kunt ook via de website goederen reserveren door ze in bestelling te plaatsen ( u wordt dan op de hoogte gebracht zodra alles binnen is en voor u klaar ligt ).

LEVERINGEN  ( mogelijk in Belgie, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, ... )

Leveringsvoorwaarden (laden-lossen & overige handelingen) :
Op uw offerte kunt u steeds vinden wat van toepassing zal zijn voor die specifieke offerte die u opstelt.

Levering ( van producten die op een pallet liggen en grote artikelen zoals kalverhutten / weide hooiruiven / hekkens / stalstrooisels & voeders op paletten / ... ) :
Dergelijke leveringen gebeuren standaard met een oplegger (+- 13,6m lengte en 4m hoogte). Indien door omstandigheden (locatie vanaf de grote baan t.e.m. het losadres) toegang/bereikbaarheid problemen zou kunnen hebben dan dient de klant dit expliciet voor goedkeuring offerte/bestelbon te vermelden via info@agrodieren.be met in mailonderwerp ' Mogelijks toegangsprobleem : offerte ' + uw GSM nr. + reden waarom u denkt dat toegang moeilijk zou kunnen zijn met oplegger. We contacteren u dan eerst. De chauffeur zal steeds zo dicht als mogelijk de goederen in kwestie proberen te lossen bij u voor zover de situatie ter plaatse dit toelaat. Indien de klant niet beschikt over een heftruck of verrijker machine om de goederen te lossen/laden dan lost/laad de chauffeur via laadbrug met transpallet waarbij leveren(rijden/laden/lossen) enkel op vlakke & verharde bodem mogelijk is zoals op beton,betonklinkers,asvalt,...

Niet mogelijk met transpallet te rijden/lossen/laden op steenslag of grind of oneffen ondergrond & overige of waar te hoge opstappen zijn. Indien in de bestelbon opgenomen wordt dat klant over een heftruck of verrijker machine beschikt om te lossen/laden dan dient deze ook expliciet aanwezig te zijn voordat de goederen geleverd worden. Goederen worden standaard slechts maar 1x (en dit op afspraak) ter plaatse aangeboden. Eventuele extra aanbiedingen wegens bijv. afwezigheid op afsproken datum, zullen in extra verrekening gebracht worden en dit met minimaal de standaard transportkostprijs via transportfirma. 

Leveringen van kleinere producten die passen binnen standaard koerier ( zoals GLS, DPD, ... ) pakket waarbij één product op zichzelf niet meer weegt dan 32 KG ( BE ) of 30 KG ( NL & andere landen )  en niet op een pallet ligt gebeuren standaard via pakketjes koerierdienst.

 
LEEGGOED RUILEN

Enkel de paletten waarbij in uw offerte staat '(omruilpallet)' zijn effectief standaard omruilbaar. Eventuele uitzonderingen, andere type paletten, hierop zijn mogelijk maar worden dan duidelijk gecommuniceerd naar de klant toe op de offerte/bestelbon  door ons. Omruiling van leeggoed is niet mogelijk indien op uw offerte staat dat levering zal gebeuren via pakjesdienst ( daar het dan gaat over koerierdienst zoals GLS, DPD, POSTNL en zij doen geen omruiling van paletten en ander leeggoed voor ons ).

Aangeboden retour paletten ter ruiling ( ruiling is enkel mogelijk op moment dat er een levering / afhaling gebeurd ) mogen in aantal niet meer bedragen dan de aangekochte paletten & per type zoals in uw offerte/bestelbon die u opmaakt. Indien u retour paletten hebt opgegeven bent u VERPLICHT om deze ook effectief ter omruiling direct aan te bieden op moment van levering !