Weideafsluiting en Weideafrastering toebehoren

 Afhalen en Leveren in o.a. België / Plaatsing ook mogelijk
Scherpste prijzen
Voor particulier, bedrijven en dealers

 

Weideafsluiting en Weidetoebehoren: Uitrusting voor een Veilige en Functionele Omheining

Bij het opzetten van een efficiënte veilige weideomheining is het cruciaal om de juiste weide benodigdheden te hebben. Van een kwaliteitsvolle houten paardenomheining paardenafsluiting en houten palen tot een schrikdraadapparaat, schrikdraad en weide isolatoren, elk element draagt bij aan een veilige en betrouwbare omheining voor jouw dieren. Het bouwen van een stevige omheining vereist zorgvuldige planning en de juiste uitrusting. Bij de fysieke winkel en de online webshop van Agrodieren in Beernem geniet u van de goedkoopste prijs om al uw weidebenodigdheden te kopen. Wij hebben alles voor uw weide, van afrastering tot onderhoud, zoals meststof, kalk, stikstof en graszaad. Al onze weidebenodigdheden kan u online bestellen tegen een scherpe prijs.

Wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit en persoonlijk advies bij het uitwerken van uw project. Plaatsing van uw houten weideafsluiting of houten palen is ook mogelijk in ons aanbod aan diverse diensten.

 

Koop Weidebenodigdheden en Weideafsluiting - webshop en winkel

Bekijk ons assortiment aan paardenomheining en weideafrastering toebehoren

AGRODIEREN - ontdek al onze diverse stijlen weideafsluiting en geniet van ons professionele advies - we bieden ook plaatswerk aan van uw weideomheining en het plaatsen van alle benodigdheden zoals isolatoren tot schrikdraad en alle mogelijke toebehoren - groot aanbod met snelle beschikbaarheid of plaatsingOntdek onze diverse stijlen weideomheining en houten weidepoorten en geniet van ons professionele advies. We bieden ook plaatsing aan van uw weideafsluiting en plaatswerk van alle benodigdheden zoals isolatoren tot schrikdraad en alle mogelijke toebehoren. Groot aanbod, snelle beschikbaarheid of eventueel plaatsing va, iw weideafrastering.
AGRODIEREN - weideafsluiting en weide poort in hout en gegalvaniseerde weidepoortGegalvaniseerde weidepoorten uitschuifbaar of vast en houten weidepoorten alsook bijhorende weide poortpalen beschikaar. Afhalen en levering en plaatsing is mogelijk. Groot aanbod op stock.
AGRODIEREN - groot aanbod aan weideafsluiting benodigdheden van isolatoren tot schrikdraad, schrikkoord en schriklint en alle mogelijke toebehoren - groot aanbod op stock aanwezigWeideafsluiting benodigdheden van isolatoren tot schrikdraad, schrikkoord en schriklint en alle mogelijke toebehoren voor een veilige weideomheining. Ruim aanbod op stock.

Ontdek het volledige aanbod paardenafsluiting paardenomheining

Bekijk ons aanbod

 Verschillende elementen dragen bij aan een effectieve en veilige weideafrastering:

1. Schrikdraadapparaat en aardpen: Het hart van de afrastering. Het schrikdraadapparaat stuurt elektrische impulsen door de omheining om de veiligheid van het gebied te waarborgen. In de volksmond noemt men dit ook een koewachter. Afhankelijk van hoe sterk uw schrikdraadtoestel dient u het aantal aardpinnen op te drijven die u moet aansluiten om een goeie aarding te hebben zodoende uw schrikdraadapparaat ideaal functioneert.

2. Energiebron (netstroom of batterij of zonnepaneel): Een betrouwbare stroombron, zoals netstroom of batterijen, om het schrikdraadapparaat van elektriciteit te voorzien. Indien mogelijk adviseren wij steeds om een toestel op 230V netstroom te nemen zodoende u geen extra kosten of zorgen hebt door gebruik te moeten maken van een batterij bij uw schrikdraadtoestel. U kunt optioneel ook nog kiezen voor een zonnepaneel te monteren aan uw schrikdraadapparaat voor het her opladen van een oplaadbare batterij. Indien er in de buurt van uw weide afrastering geen netstroom ter beschikking is dan kunt u gebruik maken van een 6V of 9V of 12V batterij.

  • 6 Volt batterij: komt vaak voor in schrikdraadapparaten met een geïntegreerd zonnepaneel – deze type batterijen worden via het zonnepaneel opgeladen zodoende u niet regelmatig een nieuwe batterij dient aan te schaffen zoals bij een 9V batterij het geval is.
  • 9 Volt batterij: ideaal voor kleine dierafrastering zoals een paddock, piste of kleine- en middelmatig grote weide waar geen netstroom aanwezig is. Dit type batterij kunt u niet her opladen. De gebruiksduur hangt af van het aantal Ah van uw 9V batterij alsook de lengte van uw totale schrikdraadafrastering.
  • 12 Volt batterij: ideaal voor middelgrote- en grote weideafrasteringen waarbij er geen 230V netstroom in de buurt aanwezig is daar u deze batterijen kunt opladen. We adviseren om deze toch minimaal 1x per maand op te laden want uw 12V batterij mag nooit diep ontladen want anders zal uw batterij defect zijn. Op een schrikdraadapparaat is er meestal een indicatielichtje aanwezig om aan te tonen dat de batterij leeg aan het raken is en dat u deze moet opladen. Wacht hier dan zeker niet mee.

  

3. Schrikdraad, Schrikkoord & Schriklint: Als geleiders van elektrische impulsen vormen schrikdraad, schrikkoord en schriklint de feitelijke barrière van de omheining, wat dieren, zoals bijv. paarden en schapen en honden, ontmoedigt om uit te breken of indringers buiten te houden.

4. Poortgrepen: Voor gemakkelijke en veilige doorgang door de afrastering. Poortgrepen maken toegang mogelijk zonder de elektrische spanning te onderbreken. Je kan ook gebruik maken van poortveren of poortrekkers

5. Isolatoren: Onmisbaar om het schrikdraad geïsoleerd te houden van draagconstructies en obstakels. Ze voorkomen kortsluitingen en garanderen de juiste werking van de afrastering.

 

Voordelen van houten en gegalvaniseerde weidepoorten:

Gegalvaniseerde weidepoort : Een weidepoort in gegalvaniseerd staal biedt duurzaamheid. Galvanisatie is bestand tegen corrosie en blijft lange tijd stevig, zelfs onder verschillende weersomstandigheden.

Houten weidepoort : Een weidepoort in hout biedt een natuurlijke uitstraling die naadloos in landelijke omgevingen past. Het esthetische aspect kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren daar Agrodieren diverse maten en modellen aanbied.

Het gebruik van de juiste materialen en het investeren in kwalitatieve weideafrasteringen en poorten zijn essentieel voor een veilige en goed gecontroleerde omgeving voor je dieren.

 

Voordelen van een houten weideafsluiting weideafrastering:

De voordelen van een houten weideafsluiting voor paarden, schapen en andere dieren is dat het u als dierenliefhebber gemoedsrust bezorgd doordat u hierdoor een veilige afgesloten barriere vormt zodoende uw dier niet kan ontsnappen en geen blessures of ongevallen kunnen ontstaan doordat uw dier is kunnen ontsnappen. Tevens zorgt een houten weideafrastering van Agrodieren ook voor een tijdloze look & feel en dit in diverse houtsoorten en afwerkingen.

  

Koop Paardenafsluiting en Weideomheining toebehoren - webshop en winkel

   

Weidebenodigdheden en toebehoren online kopen

Verhoog de veiligheid en het comfort van uw dier door de juiste weidebenodigdheden bij ons online te bestellen. U kan hiervoor gebruik maken van de juiste weidehooiruif, dazenval, alsook een drinkbak en voederbak. Kortom, alle benodigdheden voor uw paard, koe, schaap, geit, ezel of ander dier kan u bij ons vinden.

 

Wij helpen u bij het onderhoud van uw weide

Door bij Agrodieren weidebenodigdheden online te kopen, wordt het onderhoud van uw weide veel gemakkelijker. Als u bijvoorbeeld een goede bodemstructuur wilt bekomen, dan heeft u wel wat meer nodig dan een kruiwagen. Wij helpen u met veel plezier om de juiste meststof, kalk, stikstof en graszaad of andere mengelingen van zaden en klavers te kiezen. Voor u het weet bent u bij ons al uw weidebenodigdheden online aan het bestellen via onze webshop.

Afrastering en omheining voor uw weide

Een van de andere weidebenodigdheden die u het best online kan kopen, is de afsluiting van de weide. Ook dit vindt u in onze winkel. Wij hebben allerlei afrasteringen, zoals schrikdraadapparaten, isolatoren, schrikdraad en schriklint om de omheining compleet te maken. U kan hierbij kiezen tussen topmerken, zoals Kerbl, Koltec en Gallagher. Hiervoor heeft u uiteraard ook weidepalen nodig. We adviseren u in onze winkel over de verschillende weidebenodigdheden die u online kan bestellen en zoeken een oplossing op maat.

 

Schapendraad ursusdraad in diverse  hoogtes aan heel goedkope prijzen en toch topkwaliteit

 

Agrodieren - schapendraad ursusdraad voor een veilige weideafrastering weideafsluitingOnze ursusdraad is steeds op stock aanwezig en standaard beschikbaar in hoogtes 60cm / 80cm / 100cm / 120cm / 150cm / 200cm. Steeds goedkope prijzen door onze ruime stock.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek het volledige aanbod aan weidebenodigdheden om online te kopen & in ons fysiek winkelpunt

Bent u op zoek naar specifieke weidebenodigdheden om online te bestellen voor uw weide of via een fysiek winkelpunt? Dan vindt u alles in grote en kleine hoeveelheden bij ons als vaste verdeler (kleinhandel en groothandel). Wij bieden u diverse houten palen, paardenomheiningen, afrasteringen, schapendraad, ursusdraad, weidenetten, houten weidepoorten, galvanisatie weidehekken en kunststoffen steekpaaltjes. Ook om andere weidebenodigdheden online te kopen alsook via onze fysieke winkel bent u bij ons welkom.

Vraag ons voor advies

Wij staan steeds voor u klaar met vrijblijvend advies en tips om de juiste weidebenodigdheden online te kopen. Of het nu gaat om een permanente of tijdelijke afrastering of zelfs een tractiebatterij voor de schrikdraad, we hebben alles in ons aanbod. Wacht dus niet langer om uw weidebenodigdheden online te bestellen. Contacteer ons voor advies op het e-mailadres info@agrodieren.be of kom fysiek bij ons langs.