Weidepalen beton bestellen

Leveren Benelux & Frankrijk / Afhalen in België
Scherpste prijzen
Voor particulier, bedrijven en dealers

Dankzij onze handige webshop kan u in enkele muisklikken weidepalen uit beton bestellen. Bij Agrodieren in Beernem rekent u steeds op de beste kwaliteit van al onze producten. We geven ook met veel plezier advies over welke weidepalen uit beton u het best kan kopen voor een specifieke weide of tuin. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar de correcte palen.

Bekijk ons assortiment aan tuinschermen

tuinscherm in hout Tuinscherm in hout - economy type 1 met boog - b 180 x h 180
economyscherm tuinscherm Tuinscherm in hout - economyscherm type 1 - b 180 x h 180 - latten 15x120mm
een scherm voor in de tuin hout Tuinscherm in hout - economyscherm type 2 - b 180 x h 180 - latten 15x95mm

Bekijk ons aanbod aan tuinschermen hier!

De vele weidepalen uit beton die u kan bestellen

Wanneer u op zoek bent naar alle benodigdheden voor uw paardenstal, is een eerste belangrijke stap om de juiste weidepalen uit beton te kopen. Een stevige omheining is namelijk de basis voor een comfortabele weide voor uw paarden of andere dieren. Wij hebben daarom een heel assortiment samengesteld met de beste producten. Zo hebben we bijvoorbeeld een betonnen tussenpaal, alsook een begin- en eindpaal. Als u toch liever geen weidepalen uit beton wilt kopen, maar houten weidepalen uw voorkeur genieten, dan hebben we een stevige betonblok om als basis hiervan te gebruiken. Kortom, we hebben alles voor uw weide dat maar nodig heeft. Als u de weidepalen uit beton eerst wilt zien, vooraleer deze te bestellen, bent u altijd welkom in onze fysieke winkel. Onze ervaren medewerkers adviseren u met veel plezier!

Ontdek het volledige aanbod online

Bekijk ons aanbod

Plaats uw bestelling of contacteer ons voor meer info

Heeft u de weidepalen uit beton gezien die u graag wilt kopen in de winkel of online bestellen? Wacht dan niet langer om uw bestelling te plaatsen en wij komen deze in heel de Benelux voor u leveren. Wij bieden zelfs aan om de palen te plaatsen voor u! Heeft u toch nog iets specifieker nodig dan de weidepalen uit beton die u kan kopen en online bestellen? Dan neemt u het best contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 (0)50 84 12 00 of door een e-mail te sturen naar info@agrodieren.be.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren