Betonnen tuinschermen bestellen

Leveren Benelux & Frankrijk / Afhalen in België
Scherpste prijzen
Voor particulier, bedrijven en dealers

De betonnen tuinschermen die u bij Agrodieren in Beernem kan bestellen, hoeven geen koel uiterlijk te hebben. Ze kunnen juist zorgen voor een moderne afwerking aan uw tuin. Wij hebben daarom verschillende soorten betonnen tuinschermen die u kan kopen, die een perfecte afscherming zijn voor uw tuin. Zo ziet uw omheining er niet alleen mooi uit, maar geniet u eveneens van heel wat privacy.

Bekijk ons assortiment aan tuinschermen

tuinscherm in hout Tuinscherm in hout - economy type 1 met boog - b 180 x h 180
economyscherm tuinscherm Tuinscherm in hout - economyscherm type 1 - b 180 x h 180 - latten 15x120mm
een scherm voor in de tuin hout Tuinscherm in hout - economyscherm type 2 - b 180 x h 180 - latten 15x95mm

Bekijk ons aanbod aan tuinschermen hier!

Diverse afwerkingen van de tuinschermen online kopen

Wanneer u ervoor kiest om bij ons tuinschermen te bestellen via de online shop, rekent u steeds op de beste kwaliteit en de mooiste afwerking. Elke tuin verdient een passende houten tuinafsluiting die u eenvoudig online kan kopen of bestellen. We bieden daarom een omheining met een boog aan, alsook de klassieke schermen met latten. Wilt u een stevige tuinafsluiting? Dan kiest u het best voor ons tuinscherm dat extra zwaar is en dat 180 cm hoog en breed is. Zoekt u zware tuinschermen om online te bestellen of te kopen in de winkel, maar die toch elegant zijn? Dan hebben we een economyscherm met driehoekige vorm of houten tuinafsluitingen met bogen die u kan kopen of online bestellen. Eenmaal u de vorm heeft gekozen, dient u nog een houtsoort te kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld een kastanje afsluiting die past bij elke tuin. Vraag onze ervaren medewerkers zeker welke andere opties wij ter beschikking hebben. Eenmaal u heeft gekozen welke houten tuinafsluiting of andere tuinschermen u online wilt bestellen of kopen, kan u kiezen of u deze panelen zelf afhaalt of door ons laat leveren. Wij bieden deze dienst aan in heel de Benelux en Frankrijk!

Ontdek het volledige aanbod online

Bekijk ons aanbod

Contacteer ons om alle producten te ontdekken

Bent u van plan om niet alleen betonnen tuinschermen online te bestellen, maar wilt u ook al uw benodigdheden voor paarden kopen? In onze online shop en fysieke winkel is het allemaal mogelijk. Neem daarom een kijkje tussen alle producten, zoals onze dierenvoeding! Voor meer informatie over de opties neemt u het best contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 (0)50 84 12 00.

 

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren